• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Ürdün Müslümanları Herzog'un Türkiye'yi ziyaret etmesine tepki gösterdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgalci siyonist rejim sözde yöneticisi Herzog'un Türkiye'ye gelmesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelmesi öncesinde gelen tepkiler görüşme sonrasında da gelmeye devam ediyor.

İslami Çalışma Cephesinin İslami Dosya sorumlusu Eymen Ebu'r-Rabb yaptığı yazılı basın açıklamasında, siyonist işgalci Herzog'un Türkiye tarafından "cumhurbaşkanı" sıfatıyla karşılanmasına tepki gösterirken "Siyonist düşmanla ilişkilerin normalleştirilmesinin her türlüsüne karşıyız." ifadelerini yer verdi.

Ebu'r-Rabb yaptığı açıklamada, siyonist işgal rejiminin Filistinlilere yönelik kötü muamelelerinin arttığı bu dönemlerde siyonist işgalcilerin Türkiye'de karşılanmasını kabul etmediklerini, bunun Filistin halkının ve onun işgalci rejime karşı sürdürdüğü direnişe destek veren Türkiye halkının duruşuna ters düştüğünü belirtti.

Açıklamasında hükümeti bu yanlış yoldan dönmeye çağıran Ebu'r-Rabb, herhangi bir Arap ülkesinin veya İslam ülkesinin siyonist işgal rejimiyle ilişkileri geliştirerek elde edebileceği hiçbir menfaatin olmadığını, aksine bunun siyonist işgalcilerin Filistin halkına ve onların mübarek değerlerine yönelik suçlarını devam ettirmesi için yeşil ışık yakma anlamına geldiğini kaydetti. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir