• DOLAR 32.445
  • EURO 34.859
  • ALTIN 2479.976
  • ...
Çobanların üzerine yıldırım düştü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KAHRAMANMARAŞ - Bugün öğle saatlerinde, Elbistan`a bağlı Akbayır beldesi ile Çiçek köyü arasında yer alan Hacıellez Mevkii Çal Tepesi yakınlarında koyun otlatan vatandaşların üzerine yıldırım düştü. Hasan Bahçıvan’a it sürüden koyun almak için bölgede bulunan Afşin ilçesi nüfusuna kayıtlı Mustafa Haydemir (51) ile sürüyü otlatan 35 yaşındaki Kazım Akçadağ olay yerinde hayatını kaybetti. Adem Çiçek ve Ali Demir isimli çobanlar ise ağır yaralandı. Olayda ayrıca 19 koyun da telef oldu.

Yaralılar, olay yerine güçlükle intikal eden jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden Kazım Akçadağ isimli çobanın 1 gün önce iş başı yaptığı bildirildi. Olayın meydana geldiği bölgenin dağlık ve tarım arazisi içerisinde kalması olay yeri ekiplerinin ve cumhuriyet savcısının ulaşımını güçleştirdi. Adli ekipler, Özel İdare`ye ait iş makineleri yardımıyla bölgeye ulaşan yollarda çalışma yaptıktan sonra bölgeye intikal edebildi.

Olayda hayatını kaybeden Mustafa Haydemir (51) ile sürüyü otlatan 35 yaşındaki Kazım Akçadağ’ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Elbistan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir