• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da da elektriği bedava verecekmiş
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa'da yaptığı konuşmada, belediyeyi kazanmaları halinde çiftçilere elektriği bedava vereceklerini söylemiş; bu talebi diğer CHP'li belediyeler tarafından karşılanamayacağı üzere tepkiyle cevap bulmuştu.

CHP Lideri, bugün de Meclis'te partisinin grup toplantısında konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Şanlıurfa'da bedava elektrik vereceğiz" sözlerine tekrardan değinen Kılıçdaroğlu, önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği Diyarbakır ziyaretinde  bu vaadinde orada da bulunacağını söyledi.

"BÜTÜN ÇİFTÇİLERE BEDAVA..."
Diyarbakır'ı seçimlerde kazanması halinde elektriği bedava vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Şanlıurfa'ya gittim söyledim;  2 bin 300 dönüm taşlık arazi var. Büyükşehir Belediyesi'ni bize verin. Bütün çiftçilere elektriği bedava yapacağız. Diyarbakır’a gideceğim orada da aynı şeyi söyleyeceğim. Çitçiye güneş enerjisi üzerinden elektriği bedava vereceğiz. Diyarbakırlı çiftçiye de Urfalı çiftçiye de güneş enerjisi üzerinden elektriği bedava vereceğiz.

"BAKANLIK ENGEL OLMASIN"
Nasıl yaptığımı öğrenmek istiyorsan bakanlık engel olmasın, bütün taleplerimizi yerine getirsin seni de davet edeceğiz beraber açacağız." ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir