• DOLAR 32.596
  • EURO 34.863
  • ALTIN 2495.215
  • ...
SP 17 Temmuz`da Kongreye Gidiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saadet Partisi 4`üncü Olağan Kongresi 17 Temmuz 2011 Pazar günü Ankara`da gerçekleştirilecek. Saadet Partisinden yapılan yazılı açıklamada, "Genel Başkanlık, Genel İdare Kurulu(GİK) üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu üyelerinin seçiminin yapılacak, parti tüzük ve program değişikliği de gerçekleştirilecek. Saadet Partisi`nin önümüzdeki dönemde yapacağı yeni atılımların bir başlangıcı niteliğinde olacak olan kongrenin büyük bir heyecanla geçmesi bekleniyor. "denildi.

Saadet Partisi kongresinin Ankara Spor Salonu`nda (ARENA) 17 Temmuz Pazar günü saat 10.00`da başlayacağı ve kongreye on binlerce partilinin ve 821 kongre delegesinin iştirak edeceği ifade edildi.

Açıklamanın devamında şunlara yer verildi: "Milli Görüş`ün partisi olan Saadet Partisi`nin düzenleyeceği 4`üncü Olağan Kongreye önceki kongrelerde olduğu gibi İslam ülkelerinden ve yurt dışında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarından da yüzlerce davetlinin katılması bekleniyor. D-8 ülkelerinin temsilcilerinin yanı sıra yabancı ülkelerin Türkiye`deki misyon şeflerinin de kongreye katılması bekleniyor. Yazılı ve görsel medyanın yoğun bir şekilde takip edeceği Kongrede ayrıca köşe yazarlarının yanı sıra önemli isimlerin de yer alacağı kaydedildi."

İLKHA


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir