• DOLAR 32.562
  • EURO 35.028
  • ALTIN 2424.38
  • ...
Ahlaksız diziler yayından kaldırılmalı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA - Ulusal kanallarda moda haline gelen okul dizilerindeki yayın yarışı, vatandaşları oldukça rahatsız etmeye başladı.

 

Bu tür dizilere tepkisini dile getiren vatandaşlardan Halil İbrahim Ulusan, "Bu ahlaksız dizileri seyrettikçe çocuklarımı okula gönderesim gelmiyor. Hele kız çocuklarımı hiç göndermek istemiyorum. Bu diziler oynadığı zaman televizyonu kapatmak zorunda kalıyorum. Çocuklarımızın ahlakını bozmaya ne hakları var. O dizilerde eğitim konusu işlenmeli. Halbuki tam tersine eğitim bırakılıp toplumumuzun örf ve adetlerine ters olan kız erkek ilişkileri işleniyor. Bu ahlaksızlığı bilinçli bir şekilde işleyip çocuklarımıza aşılayan diziler derhal yayınlardan kaldırılmalı. Hükümeti ve RTÜK’ü göreve davet ediyorum” dedi.

 

Bu tür dizilere tepki gösteren Konyalı esnaftan Mehmet Yılmaz ise, "Bu dizilerle ne yapılmak isteniyor. Amaçları ilim yuvaları olan okulları işlevinden ayırıp kötü emelleri için ahlaksızlık mekanlarına çevirmek mi? Geleceğimizin teminatı olan gençliğimize bu ahlaksızlığı enjekte etmek suretiyle ileride toplum olarak bozulup ilim ve inancımızdan uzaklaşmamızı amaçlıyorlar. Bu dizilere karşı önlemler alınmalı yoksa toplum onarılması mümkün olmayan bir bozulmayla karşı karşıya. Yetkililer bir an önce bu işe el atmalı" diye konuştu.   (İlyas Yavuz, Mehmet Eskin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir