• DOLAR 32.318
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2298.602
  • ...
Umut Kervanı Genel Başkanı Kurtaran’dan hayırseverlere ‘yardım’ çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Batman’a gelen Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Bölge Koordinatörü Mehmet Ali Işık ile beraber Batman Umut Kervanı’nı ziyaret etti.

 

Beraberindekilerle birlikte dernek binasını gezen Kurtaran, Dernek Başkanı Salih Güzel’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ardından derneğin yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Kurtaran, daha fazla ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında yapılabilecekler hakkında istişarelerde bulundu. Daha sonra Umut Kervanı’nı yalnız bırakmayan hayırseverleri ziyaret eden Kurtaran, ihtiyaç sahiplerine verdikleri destekten ötürü kendilerine teşekkür plaketi takdim etti.

Yaptığı ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Umut Kervanı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, Umut Kervanı Derneklerinin faaliyetlerini yerinde görmek amacıyla bir dizi ziyaretlerde bulunduklarını söyledi.

“Onlarla o heyecana şahit olmaya çalışıyoruz”

Kurtaran, “Çalışmalarımız kapsamında Türkiye’deki Umut Kervanı Derneklerimizi gezmeye devam ediyoruz. İnşallah bu haftada 4’üncü bölgede bulunan Umut Kervanı Derneklerimizi gezeceğiz. Umut Kervanı Derneklerimizin çalışmalarını yerinde görmek, çalışmalarını kendilerinden dinlemek üzere geldik. Bununla birlikte saha çalışmalarına da katılıp ne tür güzel çalışmalar yaptıklarını bire bir onlarla o heyecanı yaşayarak şahit olmaya çalışıyoruz.” dedi.

“İhtiyaç sahibi bütün ailelere ulaşma noktasında bir gayretimiz olacak”

Hayırseverlerin Umut Kervanına büyük bir teveccühünün olduğuna vurgu yapan Kurtaran, şöyle devam etti:

“Şu an Batman’dayız. Batman’daki yönetim kuruluyla beraber 2021 yılının değerlendirmesini yaptık. Ramazan arifesindeyiz, üç aylardayız. İnşallah bu üç aylarda Umut Kervanının hazırlıklarını çok güzel yaptıklarını gördük. İhtiyaç sahibi olan kayıtlı bütün ailelerimize ulaşma noktasında bir gayretimiz olacak. Özellikle burada gördüğüm, hayırseverlerimizin Umut Kervanına büyük bir teveccühü var. Bizler bire bir kendilerini ziyaret ettik. Kendileri Umut Kervanının şeffaf çalışmaları, alınan bütün hayırların yerine ulaştırıldığı noktasındaki rahatlıklarını görebildik.”

“Onlar ne kadar elimizi güçlü kılarlarsa biz de o denli daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşacağız”

Umut Kervanı olarak şeffaflık ilkesi dâhilinde çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirten Kurtaran, hayırseverlere şu çağrıda bulundu:

“Daha çok insana ulaşma noktasında, daha çok ihtiyaç giderme noktasında çalışmalarımızı yapacağız. Ramazan hazırlıkları şu an yapılıyor ve bu Ramazan hazırlıklarında inşallah 2022’de çok daha bereketli çalışmalar olacak. Buradan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Rabbim tüm üye ve gönüllülerimizden razı olsun. Hayırseverlere de çalışmalarımıza destek vermeleri noktasında çağrıda bulunuyoruz. Onlar ne kadar bizim elimizi güçlü kılarlarsa biz de inşallah o denli daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşacağız ve ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bu konuda biz de üzerimize düşeni yapacağız.”(İLKHA)

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir