• DOLAR 32.566
  • EURO 35.19
  • ALTIN 2330.294
  • ...
Murat Kekili, Zelenskiy'e Pakistanlı gencin sözlerini hatırlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Murat Kekilli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 10 ay önce Pakistanlı bir gencin Ukrayna Cumhurbaşkanı Zelenskiy'e söylediği sözleri hatırlattı. Kekilli paylaşımında, "Pakistanlı bir genç, 10 ay önce İsrail'in Filistin'i bombardımanını destekleyen Zelenskiy'e ne demişti? Rus uçakları Kiev, Kharkiv ve Odessa'yı bombaladığında bunun ne kadar acı verdiğini o zaman anlarsın!" dedi.

ZELENSKİY'NİN İŞGAL ÇETESİNİN SALDIRILARINA DESTEK PAYLAŞIMI

Zelenskiy, Hamas'ın 12 Mayıs 2021'de siyonist işgal rejimine yönelik füze saldırısına "İsrail'de gökyüzü füzelerle dolu. Bazı şehirler yanıyor... Kurbanlar, birçok yaralı ve birçok insan trajedisi var. Bütün bunlara yas ve keder olmadan bakmak mümkün değil. İnsanların canı için çatışmanın bir an önce durdurulması gerekiyor" diye yazmıştı.

Ekran Resmi 2022-03-02 15.25.02

Zelenskiy'nin söz konusu paylaşımı işgal çetesi bombalanırken yapması, Filistin'de binlerce kişi ölürken ise herhangi bir paylaşım yapmaması tepki çekmişti.

BOMBALADIĞINDA ANLARSIN

Zelenskiy'nin paylaşımını alıntılayan Hissam Ullah Baig adlı kullanıcı ise şu yanıtı vermişti;

“Bir komedyen daima komedyendir. Bir gün Rus uçakları Kiev, Kharkiv ve Odessa'yı bombaladığında anlarsın."

Bu yanıt binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından beğeni aldı ve Rus Ukrayna savaşıyla tekrar gündeme geldi. Son olarak ise Ullah Baig adlı Twitter kullanıcısı geçen yılki tweetini alıntılayarak önemli bir mesaj verdi: "Geçen yıl İsrail ayrım gözetmeksizin Gazze'yi bombalarken, Başkan Zelenski savaş suçunu meşrulaştırıyordu. Bugün onun milleti, Gazzeli sivillerin her gün yaşadığı dehşetin aynısını yaşıyor. Ukrayna halkı için dua ediyorum."

640xauto_24

Bu haberler de ilginizi çekebilir