• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Batı’nın gözlerini kapattığı görüntüler: İşgal çeteleri Kudüs’te Filistinli kızı darp etti!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

HABER MERKEZİ

İşgal çeteleri, Kudüs’te 12 yaşındaki bir kızı vahşice darp etti. Genç kızın üzerine çullanan işgal çeteleri çevredekilerin tepkisine aldırış etmedi. İşgalcilerin vahşi saldırısı büyük tepki çekti.

Görüntülerde, 12 yaşındaki Filistinli kızın çok sayıda işgalcinin saldırısına direnmeye çalıştığı görüldü. 

Ukrayna için seferber olan Batı’nın Filistin’deki zulme ses çıkarmaması iki yüzlülük olarak yorumlandı. 

"Mavi gözlü ve sarı saçlı Avrupalılar ölüyor"

Ukrayna'nın eski başsavcı yardımcısı David Sakvarelidze ise canlı yayında "Benim için bu yaşananlar çok duygusal, çünkü mavi gözlü ve sarı saçlı Avrupalıların öldürüldüğünü görüyorum" ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan ABD merkezli CBS NEWS muhabiri Charlie D'Agata canlı yayında "Burası on yıllardır kaosla yaşayan Irak veya Afganistan değil. Burası böyle şeyleri görmeyi hiç ummadığınız medeni Avrupalılara has bir kent." diyerek Batı'nın iki yüzlü politikasını gözler önüne sermişti. 

Batı’nın gözlerini kapattığı görüntüler

9 ayda 7 kişi şehid edildi

İşgal Altındaki Topraklarda İnsan Hakları raporunda, işgal rejimi çetelerinin  Beyta beldesindeki uygulamalarının sonuçları aktarıldı. Rapora göre, tarım ile geçimini sağlayan 80 kadar aile, getirilen engellemelerden dolayı büyük zarar gördü. Beyta'da 7 Filistinli, işgalcilerin açtığı ateş sonucu hayatını kaybederken, yaklaşık bin kişi de yaralandı.

Beyta beldesinin girişi 45 gün süreyle kapatıldı. Protestocuların gösteri yaptıkları yerlere giden yollar buldozerlerle kazılarak kullanılamaz hale getirildi. Yaklaşık iki bin ağaç işgalciler tarafından yerinden söküldü.

Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir