• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
İNZAR DERGİSİ MART 2022 SAYISI ÇIKTI!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mart ayında “KUTSALLARIMIZ” temasıyla okuyucularıyla buluşan İnzar Dergisi; “Her toplum kutsalı ile vardır. Kutsalına sahip çıkması, onu koruması oranında saygındır. Kutsalını muhafaza etmekten aciz olan toplum var olma hakkını yitirmiştir.” Gerçeğine vurgu yaparak konuyu  tüm boyutlarıyla ele alıyor.

Dr. Abdulkadir Turan, kutsala yapılan saldırılara karşı ortam ve şartlar da göz önünde bulundurularak nasıl bir tepki vereceğimizi Efendimizin siretinden ve İslam tarihinden verdiği örneklere yazısında yer verdi.

Kutsala yapılan hakaretlere verilecek sert tepkinin acilen olması gerektiğini Abdulkuddüs Yalçın ise İran Kisra’sının Efendimizin davet mektubuna yaptığı hakaretin karşılığının verilmesini örneğini yazısında ele aldı.

Kutsalın ortadan kaldırılması ile düzenin alt üst olmaya mahkum olduğunu belirten Siracettin Aslan,  yazını kendine has üslubuyla kaleme aldı.

İnzar Dergisi'nden yapılan yazılı açıklamada, "Birbirinden değerli daha bir çok konu başlığının işlendiği İnzar Dergisi Mart sayısını istemeyi unutmayın. Bu sayıda şiir, kültür-sanat, edebiyat ve siyasete dair konuları ilgiyle okuyacaksınız." denildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir