• DOLAR 32.567
  • EURO 34.89
  • ALTIN 2427.984
  • ...
Tarlam Cebimde projesine bir ödül daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞIRNAK - İzmir`de 9 Eylül Üniversitesi`nin düzenlemiş olduğu `Uluslararası Enerji Verimliliği` konulu yarışmaya katılan Hüsnü Barkın, gittiği ulusal ve uluslararası yarışmalarda olduğu gibi burada da dereceye girerek ikinci oldu.
 
24 üniversitenin projeleriyle katıldığı "Uluslararası Enerji Verimliliği" yarışmasında Hüsnü Barkın, `Tarlam Cebimde` projesiyle 2. oldu. Marmara Üniversitesi`nin birinci olduğu yarışmada 2. olan Barkın, ödülünü aldı.
 
Şırnak Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu (MYO) Elektrik Bölümü 2. sınıf öğrencisi Hüsnü Barkın, daha önce “1. TET Arge Proje Baharı”nda üstün başarı belgesi, Oxford Üniversitesi’nin de katılarak birinci oldu. “2. TET Arge Proje Baharı”nda dördüncü oldu. Hüsnü Barkın ve projesi; “Tarlam Cebimde Projesi” Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in de ilgisini çekmeyi başardı. Yine Şırnak il düzeyinde gerçekleştirilen “2013 yılı Şırnak Enleri” yarışmasında öğrenci kategorisinde birinci olan Hüsnü Barkın, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Akmaz tarafından defalarca ödüllendirildi.
(Muhammed Müldür – İLKHA)
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir