• DOLAR 32.369
  • EURO 35.027
  • ALTIN 2325.78
  • ...
Diyanet-Sen Batman Şube Başkanı Cihan: Ahlaki değerlerimize dönelim
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Açıklamasında Cihan, 27 Şubat Pazar gününü pazartesiye bağlayan gecenin Miraç Gecesi olduğunu anımsattı.

Miraç’ın, İslam âlemi için önemli bir yere sahip olduğunu belirten Cihan, Miraç’ın maddeden uzaklaşarak manaya ulaşmak, fani olandan vazgeçip baki olana yönelmek olduğunu ifade etti. 

Miraç Gecesinde, İslam coğrafyasının zulümlerden kurtulması için bolca dua edilmesi tavsiyesinde bulunan Cihan, şöyle devam etti:

“Asrımızda Müslüman oldukları için dövülerek diri diri yakılan, sövülen, tecavüz edilen, kimyasal silahlarla yok edilen, esaret altında inleyen İslam coğrafyasının işgalden kurtulması için çaba gösterelim. Zulüm gören bütün insanlığın huzuru için İlahi nizama, İlahi kriterlere, ahlaki değerlerimize dönelim.”

Dünyadaki ifsat projelerinin siyonist işgal rejiminin eliyle yapıldığına işaret eden Cihan, “Bugün dünyada ifsat faaliyetleri, zalimlerin, tağutların ve siyonistlerin öncülüğü ile yapılmaktadır. Siyonistler sapkın ve batıl ideolojileri gereği yeryüzüne ifsat tohumları ekmektedirler. İfsatlar ıslah iddiaları ile yapılarak nesiller ifsat ediliyor. Müminlerin gaflet uykusundan uyanmaları gerekir.” diye konuştu.

Açıklamasının devamında Cihan, şunları söyledi: “İslam coğrafyası ile uğraşmak, haramları helal, helalleri haram yapma yetkisi kimseye verilmemiştir. Allah’ın dini ile uğraşmak en büyük zulüm ve şirktir. Allah ve Resulü bir söz ferman buyurmuşlarsa, hiç kimsenin buna aykırı söz, görüş hakkı ve haddi yoktur. Ümmeti bölüp parçalamak, Müslümanları birbirine düşürmek isteyen hain ve bozguncuların oyunlarının boşa çıkması için hayat reçetemiz olan Kur’an-ı Kerime sarılmak, Allah'ın ve Resulullah’ın yoluna samimi olarak inanmak ve güvenmek ile olur. İslam’ı yaşamak ile olur.”(İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir