• DOLAR 32.34
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2307.62
  • ...
CHP hiç değişmeyecek!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başkan Gökhan, Önder’in engelli kız kardeşi Emine Önder ve yeğeni Seda Önder’in 23 yıldır işlettikleri hediyelik eşya standını zabıtalara bastırıp, bir gecede elinden aldı. 23 yıllık ekmek teknesi elinden alınan Emine Önder, uygulamanın siyasi olduğunu ileri sürerek savcılığa gidip şikayetçi oldu

CHP’den istifa edip AK Partiye  geçti!

Çanakkale'de yaşayan ve 40 yıldır CHP'nin çeşitli kademelerinde siyaset yapan Nejat Önder, son olarak partisinin il genel meclisi üyesi olarak görev yapıyordu. Geçen yıl  partisinden istifa etti.

AK Parti rozetini  Erdoğan takmıştı!

AK Parti saflarına katılan Önder'e rozetini Başkan Recep Tayyip Erdoğan taktı. İl Genel Meclisi Başkanlığına da seçilen Önder'in, istifasını ve AK Parti'ye katılmasını kabullenemeyen CHP'li Çanakkale Belediyesi iddiaya göre akıl almaz bir yönteme başvurdu. Önder'e öfkelenen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, engelli kardeşinin ve yeğeninin 24 yıldır ekmek teknesi olan hediyelik eşya tezgahına göz dikti.

Standın kilini kırdılar!

Sabah'ın haberine göre Çanakkale Belediyesi zabıta ekipleri, kadın derneklerine tahsis edilen ve 40 yardıma muhtaç kadının el emeklerini sergileyip ekmek parası kazandığı Murabbin Parkındaki standa gelerek, Nejat Önder'in engelli Emine Önder ve kızı Seda Önder'in standının kilitlerini kırıp, hediyelik eşyalarına el koydu.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir