• DOLAR 32.507
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2429.722
  • ...
Yeşil Kart Bürosu Yeni Binasına Taşınıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batmanda nüfusun neredeyse yarısına hizmet veren yeşil kart bürosu hizmet verdiği adresten ayrılarak halen Ana Çocuk Sağlığı Merkezi olarak hizmet veren 1. cadde sonunda bulunan sağlık kuruluşuna taşınıyor.

 

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan il sağlık müdürü Dr. Namık Kemal Kubat "Yeşil kart bürosunu şu an bulunduğu Ziyagökalp mahallesinden çarşı mahallesinde bulunan ve ana çocuk sağlığı olarak hizmet veren yere taşıyoruz. Batmanda yaklaşık 200 bin yeşil kartla sağlık hizmeti alan vatandaş bulunmakta bu vatandaşlarımıza daha hızlı ve daha kaliteli hizmet sunabilmek için kiralayarak hizmet verdiğimiz yerden kendi binamıza geçiyoruz. Yeşil kart bürosu bundan sonra ana çocuk sağlığı olarak hizmet veren binada hizmet verecek." dedi.

 

Vatandaş artık yeşil kartla ilgili işlemlerini birinci cadde sonunda bulunan ana çocuk sağlığı merkezine giderek yapabileceğini kaydeden Kubat, "Bu merkezimizde anneler ve çocuklar sağlık hizmeti de alabilecek. Ve yeşil kartla ilgili işlemlerini de yapabilecek Yapılan tüm bu düzenlemeler vatandaşımıza daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla yapılıyor" diye konuştu.

M. Salih Özcan - İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir