• DOLAR 32.526
  • EURO 34.77
  • ALTIN 2489.549
  • ...
SON DAKİKA
Büro Memur Sen Mardin Şubesi Vergi Haftası münasebetiyle basın açıklaması düzenledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vergi Haftası nedeniyle yapılan basın açıklamasında adaletsizlik, haksız uygulamalar ve bunların çözülmesi üzerine beklentilerden söz edildi.

Basın açıklamasının devamında şunlar kaydedildi:

"Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) çalışanlarına yapılan adaletsizlikler, haksız uygulamalar Vergi Haftası vesilesiyle giderilmelidir. Çalışma verimliliğinin arttırılması ve moral motivasyonun yükselmesi için personelin mali ve özlük haklarda iyileştirme yapılmalıdır.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanlarının ülkemiz ekonomisine katkısı artarak devam etmesi için saydığımız bu maddeler en kısa sürede hayata geçirilmelidir. Taleplerimiz yerine getirildiği takdirde, çalışma barışı yeniden sağlanmış olacak, adalet yerini bulacaktır.

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’nin çalışanların sesini duymalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Gelir İdaresi Başkanlığı’nda çalışma verimliliğini, moral motivasyonunu arttırmak için yukarıda belirttiğimiz talepleri dikkate almalıdır.

Büro Memur-Sen olarak bu duygu ve düşüncelerle Vergi Haftasını kutluyor, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Gelir İdaresi Başkanlığı çalışanları lehine olumlu adımlar atılacağını ümit ediyoruz." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir