• DOLAR 32.593
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2492.156
  • ...
HÜDA PAR`dan Batman Belediyesine tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HABER MRK – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman il başkanı Dr. Aydın Gök, Batman Ziya Gökalp Mahallesi 80. Yıl Caddesi Nergiz Apartmanı bitişiğinde bulunan yerde yapılması planlanan 3 katlı içkili eğlence merkezi hakkında açıklamalarda bulundu.
 
Dr. Gök, insan aklını geçici bir süre de olsa dumura uğratan alkolü satan bir mekânın, çevresinde bir kaç resmi okulun da bulunduğu bir mahalde açılacak olması ve Batman Belediye`sinin buna ‘olur’ vermesi kabul edilemez bir durum olduğunu söyledi.
 
Gök, “Ruhsatta mesken olarak geçen bir yerin bar ve eğlence merkezine dönüştürülebilmesi için belediye meclis kararıyla iş yerine dönüştürülmesine olur verilmesi; vatandaşın can, mal ve akıl emniyetini içki içme özgürlüğüne kurban etme ve kötülüğe giden yolları açmaktır” dedi.
 
Ailelerin yaşadığı, çoluk çocuğa kötü örnek olacak bir mekânın açılması topluma fayda vermeyeceğine dikkat çeken Gök, tam aksine bunun zararı olan bir teşebbüs olduğunu söyledi.
 
Söz konusu mekânı açmak isteyenlere bazı tavsiyelerde bulunan Gök, “Tavsiyemiz; çocuklarını bu tehlikeden muhafaza etmek için çırpınan ve bu mekânın açılmasına engel olmak için meşru bütün yolları kullanacaklarını söyleyen duyarlı mahalle sakinlerini dinlesinler, ailelerine ve çocuklarına temiz bir kazanç yolu arasınlar” diye konuştu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir