• DOLAR 32.37
  • EURO 34.992
  • ALTIN 2324.852
  • ...
Diyarbakır'da kırsal mahallenin içerisinden geçen dere ıslah edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bağlar Belediyesi, kırsal bölgede yağışlı dönemlerde sorun oluşturarak ulaşımı güçleştiren dereyi ıslah ediyor. Karacadağ bölgesinde yer alan Batı Çanakçı Mahallesi’nin içerisinden geçen derede başlatılan çalışma ile yol yenilemesi yapılarak 8 adet 800 metrelik beton boru döşendi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkezde Bağcılar Mahallesi’ne bağlı Demetevler bölgesinde inşa edilen yeni yapıların olduğu noktalara yeni imar yolları kazandırdı.

Kırsalda ise Tellikaya Mahallesi’nde yol yenileme çalışmaları gerçekleştirildi. Özdemir Mahallesi’nde 4 noktada bozulan yollar yenilenerek ulaşım için elverişli hale getirildi. Hava koşullarının düzelmesiyle beraber kırsaldaki birçok mahalle ve mezrada yol yapım çalışmalarını hızlandırdı.

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçenin geçmişe ait alt yapı ve üst yapı sorunlarından arındırılması kesintisiz bir hizmet süreci yürüttüklerini söyledi. Beyoğlu, "Bize ulaşan tüm taleplere mazeret üretmeden imkanları en iyi şekilde değerlendirerek cevap veriyoruz. Vatandaşımızın meşru ve haklı hizmet taleplerinin başımızın üzerinde yeri var. Bu yıl çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz." dedi. (İLKHA) 









Bu haberler de ilginizi çekebilir