• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Vanlılar Derneği`nden sağduyu çağrısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin Vanlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği, Hatay’ın Reyhanlı İlçesinde meydana gelen çifte bombalı saldırıyı kınamak amacıyla ilişkin dernek binasında bir basın açıklaması yaptı.
 
Dernek adına açıklama Yapan Mersin Vanlılar Kültür Ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Karahan, “Patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralananlara da acil şifalar diliyoruz ve bu hain saldırıyı da kınıyoruz” dedi.
 
Yaşanan acı olayla ilgili çok üzüntülü olduklarını ve Reyhanlı halkının acısını paylaştıklarını ifade eden Karahan, her türlü provokasyona karşı herkesin sağduyulu olması gerektiğini vurguladı.
 
Hain saldırının amacına ulaşmayacağını dile getiren Karahan, her zamankinden daha çok birliğe barışa ve kardeşliğe ihtiyaç olduğunu söyledi. Çözüm süreciyle refah sürecini daha iyi yakalayan Türkiye’nin huzur ortamını bozmak isteyen güçlerin bu saldırıyı gerçekleştirdiklerini düşündüklerini aktaran Karahan, temennilerinin saldırganların biran önce adalet önünde hesap vermesi olduğunu sözlerine ekledi.  (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir