• DOLAR 32.331
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2284.383
  • ...
Ağrı Mustazaflar Cemiyeti Mayıs ayı yardımını yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Yardım Komisyonu, Mayıs ayı yardımını muhtaç ailelere ulaştırdı. Komisyon Mayıs ayında yaklaşık 50 aileye gıda ve giyim yardımını ulaştırdı.
 
Yardım çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Yardım Komisyonu Başkanı Suat Nogay, "Mayıs ayı yardımını fakir ve muhtaç ailelerimize ulaştırdık. Bu ay gıda ve giyim paketleri ile ailelerimizin ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Tabu her zaman söylediğimiz gibi yardımlarını yapan zengin ile yardıma muhtaç fakir aileler arasında köprü vazifesini gördük. Bu ay yaklaşık olarak 50 ailemize ulaştık. Allah herkesten razı olsun” dedi.
 
Yardımlarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Nogay, "Batıdaki insanlar bize telefon açarak, bizim topladığımız yardımları ulaştıracağımız fakir bulamıyoruz, diyorlar. Doğu ve Güneydoğu bölgesinde daha çok muhtaç aile bulunuyor, diyerek yardımlarını bize ulaştırmak istiyorlar. Ulaşmak isteyen insanlarımız 0546 561 10 69 nolu telefondan bize ulaşarak fakir insanlarımıza yardımlarını gönderebilirler. İmkanı olan batıdaki hayırseverlerimiz bölgemize gelip yardımlarını bire bir dağıtmaları daha makbul geçecektir. Şimdiden yapılacak olan yardımların Allah-u Teala katında makbul olmasını diliyoruz.” (Ömer Adıgüzel, Mehmet Çetin - İLKHA)
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir