• DOLAR 32.381
  • EURO 35
  • ALTIN 2326.131
  • ...
3600 ek göstergenin ilk toplantısı bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, saat 10.30'da kamu çalışanlarının 3600 ek gösterge düzenlemesi çalışmalarına ilişkin bakanlıkta düzenlenecek toplantıya başkanlık edecek.

HÜKÜMET VE MEMUR-SEN BİR ARAYA GELİYOR
Hükümet ve Memur-Sen, 3600 ek gösterge için ilk değerlendirme toplantısını bugün yapacak. Toplantıda, hazırlanan çalışmalara dair sunum yapılması ve Memur-Sen'in görüşlerinin alınması bekleniyor.

Bakan Vedat Bilgin'in başkanlığındaki toplantıya, Memur-Sen yönetiminin yanı sıra Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü yetkilileri katılacak.


3600 EK GÖSTERGE ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın bir süredir Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı koordinasyonunda yürüttüğü düzenleme şekillenmeye başladı.

EK GÖSTERGE İKRAMİYELERE YANSIYACAK
3600 ek gösterge memur maaşlarının iyileştirecek ve özellikle emeklilik ikramiyelerini artmasını sağlayacak. Şimdilik emniyet mensupları, din görevlileri, öğretmen ve sağlık çalışanlarını kapsayacağı bilinen ek göstergenin diğer memurları da kapsaması bekleniyor. Ek gösterge rakamları unvan, hizmet sınıfı ve derecelere göre farklılık gösterecek.

MAYIS AYINDA TBMM GÜNDEMİNE GELECEK
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, daha önce yaptığı açıklamada, 3600 ek gösterge düzenlemesinin mayıs ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi gündemine geleceğini söylemişti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir