• DOLAR 32.388
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2326.494
  • ...
Biden'dan Ukrayna açıklaması!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Biden'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde;

''Başlangıcından beri söyledim, ABD her türlü olasılığa hazırdır. Putin ile diplomasiye devam için mutabık kaldık, diplomatik çabalarımız devam edecek. Rusya’nın Ukrayna’yı işgali kesinlikle hala mümkün. Amerikalılar Ukrayna'yı şimdi terketmeli.

ABD askerlerini savaşmaları için Ukrayna'ya göndermeyeceğim. Rusya halkı bizim düşmanımız değil. Rus askerlerinin çekilmesini henüz doğrulamadık. Rusya saldırırsa, bu onların seçimi olacaktır. Saldırının Rusya için bedeli yüksek olacaktır.

Rusya Kırım'ı yasa dışı bir şekilde ilhak ettiğinde bunu yapmamıştık, şu an bütün bu tedbirler masada. Rusya ne zaman harekete geçerse derhal harekete geçeceğiz. Rusya ekonomik olarak bundan çok kötü bir şekilde etkilenecektir.

Rusya ABD'ye veya müttefiklerine saldırırsa (Siber saldırı da dahil) buna karşılık güç kullanılacaktır. Eğer Rusya devam ederse bütün dünya olarak ona karşı çıkacağız ve Rusya'ya karşı çok güçlü yaptırımlar yapmaya hazırız. Daha önce hiç uygulamaya girmediğimiz ithalat ihracat tedbirleri uygulamaya hazırız.''

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir