• DOLAR 32.583
  • EURO 34.715
  • ALTIN 2491.92
  • ...
Batman’da hırsızlar halkı canından bezdirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Batman’ın Şirinevler Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan esnaf, açmaya hazırladıkları iş yerlerine defalarca hırsızların girdiğini, içerideki bakır kabloları, klimaları, kapıları çalıp kayıplara karıştığını söyledi.

Hırsızların kimseden çekinmeden artık güpegündüz bile hırsızlık yaptıklarını, halka mağduriyet yaşattıklarını belirten esnaf, mallarını koruyamaz hale geldiklerini vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.

Hırsızların girdikleri metruk binaları da uyuşturucu yuvası haline getirip halkı rahatsız ettiğini vurgulayan esnaf, bu durumun canlarını sıktığını kaydetti.

Halef Gönlü

“Hırsızlardan artık geceleri dahi yatamıyoruz”

Hırsızlardan dolayı gece rahat uyuyamaz duruma geldiklerini dile getiren Halef Gönlü, “Hırsızlar binayı yerle bir ediyor. Klimalarımızı çalıyorlar, kapıları kırıyorlar. Yan kapılarımızı çaldılar. Alüminyum merdiven, korkulukları çaldılar. İş yeri camını kırdılar. Polis gelip onları götürüyor, polisten 10 dakika sonra tekrar içeri giriyorlar. Artık buna bir çare bulunmalıdır. Hırsızlardan artık geceleri dahi yatamıyoruz. Geliyorlar kabloları, alüminyumları söküyorlar. 3-5 kilo alüminyum için tavanı yıktılar. Metruk iş yerlerindeki tahtaları söküp ateş yakıyorlar. Uyuşturucu içiyorlar. Yetkililer bir önlem alsın istiyoruz.” dedi.

Hüseyin Gönlü

“Yetkililerden sadece huzurumuzu ve güvenliğimizi sağlamalarını istiyoruz”

Huzurlarının kalmadığını belirten Hüseyin Gönlü ise şunları söyledi: “Burada esnafım. Şehrin göbeğinde metruk diye tabir ettiğimiz bir iş yerinde sürekli uyuşturucu madde kullanan, hırsızlık yapan gençlerle karşılaşıyoruz. Huzurumuz kalmadı. Yetkililerden talebimiz buraya bir çözüm bulunmasıdır. Şehrin göbeğinde gündüz vaktinde iş yerinin camını indirdiler. İş yerinde kesilmedik kablo, demir bırakmadılar. Çalıyorlar, uyuşturucu madde kullanıyorlar. Yetkililerden sadece huzurumuzu ve güvenliğimizi sağlamalarını istiyoruz.”(İLKHA)













Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir