• DOLAR 32.39
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2326.501
  • ...
Gaziantep Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

 GAZİANTEP - 5 Temmuz 2011 Salı Gaziantep Yerel basınında yer alan haber başlıkları şöyle;

 

Olay Gazetesi; Su`ya Dikkat! 
Gaziantep ve bölgede akarsu, gölet ve havuzlarda meydana gelen boğulma olayları yetkilileri ayağa kaldırdı. Gaziantep`te son bir ayda 8 kişi boğularak hayatını kaybetti.

 

Necmettin Erbakan`ın ismi sosyal tesise verilecek 
Şehitkamil Belediye Meclisi Beykent`te inşaatı tamamlanan sosyal tesise Necmettin Erbakan`ın, Güvenevler Mahallesi`nde bulunan bir parka ise İstiklal Madalyası Sahibi Ökkeş Kuranel`in adının verilmesini oy birliğiyle kabul etti.

 

Ayıntab Gazetesi; Faiz Kıskacı 
BDDK`nın cari açığı kapatmak için, tüketici kredilerini kısıtlayan yeni önlemler alacak olması bankaların iştahını kapattı.

 

Hakimiyet Gazetesi; "Nefes Alamıyorum" 
Koah hastası Abdi Ağca, bir yandan hastalık, diğer yandan da yoklukla mücadele ediyor. Nefessiz kaldığında tedavi için kaldırıldığı devlet hastanelerine 15 bin lira borçlanan Ağca, amansız hastalığı kadar icra takipleriyle de boğuşuyor. Nefes almak için bağlandığı oksijen tüpünün bile yaşamını yitiren bir koah hastasına ait olduğunu söyleyen Ağca, "Hastalık kadar yokluk da boynumu büküyor. Çaresizlik nefesimi kesiyor" dedi.

 

Güneş Gazetesi; Yeni İmarlı Alanlara gerek yok 
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Metehan Gündüz, Gaziantep`in 2025 projeksiyonunda 3 milyon 500 bin kişiye yetecek imarlı alana sahip olduğunu belirterek, yeni imar alanları açılmasına gerek olmadığını söyledi.

 

Emlak sektöründe yaz bereketi 
Gaziantep Emlakçılar Odası Başkanı Mehmet Aytaç, emlak sektöründe yaz bereketinin yaşandığını söyledi.

 

Gaziantep27 Gazetesi; Mahkumların Sergisine alkış 
Gaziantep H Tipi Ceza İnfaz Kurumu`nda hükümlü olarak bulunan kişiler tarafından yapılan Resim, Ebru ve Fotoğraf sergisi açılışı yapıldı.

 

Ekspres Gazetesi; "Proje çok, eleman yok" 
İş-Kur İl Müdürü İlyas Bulduk, yaz dönemi ile birlikte istihdam projelerinde büyük yoğunluk yaşandığını belirterek, "Proje sayımız çok, ama aynı ilgiyi eleman konusunda göremiyoruz." dedi.

 

Pusula Gazetesi; Yağma Korkusu 
Suriye`de yaşananların ardından bu ülkeye yapılan ihracatta yüzde 25 civarında azalma olurken, diğer Ortadoğu ülkelerine yapılan transit geçişte problem yaşanmadığı belirtildi. Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Suriye`de insanların, ihtiyaçları olduğu halde, iç karışıklıktan dolayı mal almaktan korktuğunu söyledi.

 

Sabah Gazetesi; Gaziantep Kadın Dostu kent olacak 
Birleşmiş Milletler (BM) çatısı altında yürütülen `Kadınların ve kız çocuklarının insan haklarının korunması ve geliştirilmesi ortak programı` çerçevesinde yerel eylem planlarının uygulanmasına başlanacak.

 

Doğu ve Güneydoğu 22 ayar altından vazgeçmiyor 
Fiyatındaki yükseliş nedeniyle düğünlerde altın takanların sayısı azalırken, Doğu ve Güneydoğu bölgeleri için 22 ayar altın vazgeçilmezliğini koruyor. 

Şefik Mert - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir