• DOLAR 32.345
  • EURO 35.12
  • ALTIN 2307.127
  • ...
2 ilde kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Niğde

Niğde'de olumsuz hava koşulları nedeniyle okullarda yarın eğitime ara verildi.

Konuya dair Valilikten yapılan açıklamada, İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin, Vali Yardımcısı Cemil Kılınç başkanlığında olağanüstü toplandığı belirtildi.

Toplantıda, devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile çalışanlar ile engelli personelin 11 Şubat Cuma günü idari izinli sayılmalarına karar verildiği, resmi ve özel bütün eğitim kurumları, kreş ve gündüz bakımevlerinde de eğitime ara verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Açıklamada, 6 yaşından küçük çocuğu olan kadın kamu çalışanları ile kronik rahatsızlığı bulunan kamu personelinin de belirtilen tarihte idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Karaman

Karaman'da don ve buzlanma nedeniyle merkez ve merkeze bağlı okullarda yarın eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, don ve buzlanmanın kent genelinde etkili olması nedeniyle merkez ve merkeze bağlı okullarda 11 Şubat Cuma eğitime ara verildiği belirtildi.

Halk Eğitim Merkezi ile rehabilitasyon merkezlerinin de tatil edildiği, engelli ve hamile kamu personelinin idari izinli sayılacağı belirtildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir