• DOLAR 32.578
  • EURO 34.91
  • ALTIN 2425.77
  • ...
Siyasetçi İnceöz: Cinsel sapıklığı savunanların toplumda bir karşılığı yok
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

CHP tarafından hazırlanan cinsel sapıklar için yasal düzenleme afişleri bazı şehirlerde billboardlara konuldu. Afişte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görseliyle beraber ‘Etnik köken, inanç, cinsel yönelim yasayla dezavantaj olmaktan çıkarılacak’ şeklindeki yazı ile de cinsel sapıklık savunuldu.

Asılan afişler sonrası tepki gösteren Refah ile Fazilet Partilerinden 19. ve 20. Dönem Milletvekili ve özel bir hastanede VIP Koordinatörlüğü görevini sürdüren Dr. Ahmet Fevzi İnceöz, İLKHA’ya yaptığı açıklamayla tepki gösterdi.

İnceöz, “Basından öğrendiğimiz şekliyle en direkt yoldan o afişi okudum. Orada cinsel sapıklığı öven tarzda, sanki demokratik hakkı bir insan hakkı gibi bakarak böyle bir yaklaşım içerisine girmesi bizim örf ve inançlarımıza uygun bir şeyi olmaz. Tarihe bir baktığınız zaman Lut Kavmi bu yüzden helak olmuş. O sapkınların taşlaşmış kalıntılarını görerek. Tarihte de bu insanların ne şekilde helak olduklarını Allah-u Teala bize göstermiş oluyor. Hem ayetlerle hem inanç, örf ve adetimizle bizim kısaslarımıza uymaz. Bunu kesinlikle bir insan hakkı ve demokrasi ile izah edilemez. O zaman uyuşturucu kullananlar insandır alışmıştır, yakalanan insanlar niye yargılanıyor diye sormak lazım.” dedi.

“Bazı toplumları topla tüfekle yıkamazsınız”

Cinsel sapıkların savunucularının bakış açıları maalesef referansları batı olan ve Türkiye'yi yıkmak isteyen bir zihniyetin uzantılarının sempatizanları olarak görüyoruz diyen İnceöz, “Joe Biden ne demişti? Türkiye'deki dostlarımla diye vasıflandırdıkları bunlar işte. Bir toplumu mahvetmek için bazı toplumları topla tüfekle yıkamazsınız. Mertçe karşımıza çıkıp bu insanlar bizi yıkamayacaklarını çok çok iyi biliyorlar ve bizi bölüp parçalamaya çalışıyorlar. Kavmiyetçiliği deniyorlar, mezhepleri şu anda tartışmalara açıyorlar yani çok yönlü saldırılar var inançlarımızla ilgili. Bu da ahlaki yönden bir dejenerasyon sağlamak açısından yapılmış olan bir 5. kol faaliyetidir. Bunu hiçbir zaman tasvir etmek mümkün değildir. Zaten toplumda karşılığını bulmayacaktır ve bu fikri savunanların da toplumda bir karşılığı yoktur.” ifadelerine yer verdi.

“CHP bu hareketlerle ayaklarına taş bağlamakta”

Dr. Ahmet Fevzi İnceöz

Konuşmasının devamında İnceöz, şunları söyledi:

“Kendilerinin cisimlerine bakıyorsunuz siyasi güçleri yüzde 20-25 olan bir siyasi görüş. Bunlarla biraz daha kendilerini aşağı çekeceklerdir. Ayaklarına taş bağlamaktalar. Bu yollardan bir an önce dönmeleri lazım. Biz millet olarak uyanık olmalıyız. Güzel bir şey var bir ve beraber olmak lazım. Bu ülke hepimizin. Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i ırkçılık sözleri elhamdülillah sökmedi. Biz bunu 15 Temmuz'da gördük ve bunlarla başarı olamayan özellikle batı dediğimiz Hristiyanlar, Yahudiler ve içimizdeki düşmanlar FETÖ’cüler özellikle bunları en direkt yollardan desteklediklerini görüyorsunuz. Bunların içerisine sızarak destekleyerek böyle gayri milli hareketlere ve sapkınlıkları destekleyenler artık şunu bilsinler ki Allah'ın izniyle bu milletimiz bunlara hiçbir şekilde izin vermeyecektir. Daha ağır laflar söylemek istiyorum ama terbiyemiz müsaade etmiyor.”

İnceöz, “Bu konuda en son olarak şunu söylemek gerekirse bizim milli ve manevi değerlerimizin dışında bizi millet yapan dil, din ve ırk birliği içerisindeki şeylerimizi kimse bozamayacaktır. Bu da böyle sönüp gidecektir ve halktan da gerekli cevabı alacaklardır.” diyerek konuşmasını sonlandırdı. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir