• DOLAR 32.373
  • EURO 35.005
  • ALTIN 2324.5
  • ...
Burası halkın vekili olanların lokantası!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber-Yorum/Hasan Yıldız

Meclis lokantasındaki fiyatları görünce inanamayacaksınız. Bazı vekillerin enflasyonla ilgili sözlerinde neden tutarsızlık olduğu meclis lokantasındaki fiyatları görünce anlaşıldı.

Toplumdan soyutlanmış olan meclis lokantasında yaşamlarını en iyi şekilde geçiren vekillerin yiyip içtiği lokanta halkın yediği en ucuz ve kalitesiz yerden bile daha ucuz  olunca halkın şikayetlerini yersiz ve abartılı görmelerinin nedeni belli oldu. Halktan ve seçmeninden bu kadar uzaklaşmış olan milletvekilleri halkın sıkıntısını nereden bilsin.

Aldıkları maaşla bu kadar ucuz bir yerden yiyip içen milletvekilleri, asgari ücretle geçinmeye çalışan insanların bir simide 5 lira ödediğini nereden bilsin. Bir deste maydanozun bile 5 lira olduğu pazarlar da bile artık birçok şey gramla alınmaya başlanmışken milletvekillerinin yaşamlarında hissedilmeyen pahalılık yüzünden her şey yolundaymış gibi yapılan  açıklamalara bu fiyatları gördükten sonra sizde şaşırmayacaksınız.

Bir asgari ücretlinin bir çay bardağını en az 2,5 liraya içtiği mahalle kıraathanesinden bile  daha ucuz olan milletvekillerinin lokantasında bir çay 1,5 lira bu mu adalet...

Bazı milletvekilleri Meclis lokantasındaki fiyatlar bu denli düşük olmasına rağmen, zaman zaman şikayetçi olurken, güncel fiyatlar bir adisyona yansıdı.

İşte Meclis lokantasındaki fiyatlar;

Çay 1.50 TL

Soda 1.50 TL

Kola 3.75 TL

Çorba 2.50 TL

Sütlaç 4 TL

Vişneli Tayfır 6 TL

Kıymalı Pide 12 TL

Adana Kebap 18 TL

Kuzu Şiş 22 TL

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir