• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Hatay`daki patlamada 41`dan fazla ölü var
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HATAY – Hatay`ın Suriye sınırındaki Reyhanlı İlçesi`nde bomba yüklü 2 araç infilak etti. İlk patlama Reyhanlı Belediye binası yakınında saat 13.30’da meydana geldi. Bu patlamadan 15 dakika sonra Sanayi Sitesinde bir patlama yaşandı.

 Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan, 46 yaralının olduğunu belirterek, bu eylemi gerçekleştirenlerin barış ortamını istemyenler olduğunu, ne pahasına olursa olsun biz sabırlı olacağız ve bu süreci sürdüreceğiz ifadelerini kullandı.

 Adalet Bakanı Sadullah Ergin ise, 41’dan fazla kişinin öldüğünü söyledi. İçişleri Bakanı Muammer Güler ise yaptığı son açıklamada 41 kişinin hayatını kaybettiğini ve 100 kişinin de yaralı olduğunu belirtti.

 İçişleri bakanlığı hayatını kaybedenlerin kimlik tesbitine başlandığını duyururken, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, olayın zamanlamasının dikkat çekici olduğunu ve olayın tüm yönleriyle araştırıldığını söyledi.

 Yaşanan saldırıda 41 kişinin hayatını kaybederken 100 kişi de yaralandı. Yaralılar, bölgeye sevk edilen ambulanslarla hastanelere taşınarak tedavi altına alındı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. (İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir