• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
`Ümmetin Vahdeti İçin Özel Dua Edelim`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL- Platformdan yapılan yazılı açıklamada, rahmet ikliminin başlangıcı olan üç aylarda ibadetlerimizi ve Allah’ın rızasını kazanmaya yönelik daha fazla ibadet ve teslimiyet gösterilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.
 
Bizi ayakta tutacak amellerimizdir
Dünya üzerinde Müslümanlara yapılan zulümlere karşı Müslümanları ayakta tutacak olan durumun, Allah’a gereği gibi kulluk etmekten geçtiğine dikkat çekilen açıklamada, “Karanlığın ve zulmün dünyamızı sardığı bu zamanda biz Müslümanları ayakta tutan şeyin Rabbimize göstermiş olduğumuz itaat ve yaptığımız ibadetlerimizin olduğunun şuurundayız. Mübarek üç aylarda Rabbimize olan ibadet ve taatimizi daha da çoğaltalım. Gerek maddi ve gerekse manevi olarak çabalar sarfederek Rabbimize yakınlaşmanın ve rızasını kazanmanın yollarını arayalım” ifadeleri kullanıldı.
 
Ümmetin vahdeti için dua etmeliyiz
Açıklamanın devamında üç ayları fırsat bilinip gereği gibi istifade edilmesi gerektiğine vurgu yapılarak şöyle deniliyor; “İçerisinde birçok mübarek geceyi barındıran üç ayları fırsat bilerek en üst derecede istifade ederek nefsimizi ıslah etmenin çabasında olalım. Resulullah (sav)’in dua ettiği gibi Rabbimizin, Recep ve Şabanı bize mübarek kılmasını ve bizleri Ramazana ulaştırmasını dileyerek, dünyanın dört bir yanında zulüm altında olan katledilen, yakılan ve işkencelere uğratılan mahrum ve mazlumların hakkını zalimlerden almasını Allah’tan diliyoruz. Ayrıca Ümmetin vahdeti için özel dua ederek tüm şer odaklarının, zalim idareci ve rejimlerin İslam hakkında kurdukları tuzaklarını Rabbimizden boşa çıkarmasını ve tuzaklarını kendi başlarına geçirmesini diliyoruz.” denildi. (M.Erkan Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir