• DOLAR 32.39
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2326.501
  • ...
Memur Sen`den Tatvan kaymakamına destek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Memur Sen ve Memur Sen’e bağlı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri Tatvan kaymakamını makamında ziyaret etti.

 

Kutlu Doğum haftası münasebetiyle Tatvan kaymakamlığının STK ve hayırsever işadamlarının katkılarıyla ile Kutlu Doğum haftasında doğacak olan çocuklara Peygamber Efendimizin isimlerinizden olan Muhammet, Ahmet, Mahmut, Mustafa gibi isimler verilmesi durumunda kendilerine çeyrek altın ve değişik hediyeler verilmesi karara bağlandığını hatırlatan STK temsilcileri, ancak yapılan bu güzel etkinliklerin farklı mecralara çekilmeye çalışıldığını ifade ettiler.

 

Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimize başta CHP milletvekili olmak üzere bütün dünya ve insanlığın muhtaç olduğuna dikkat çeken STK temsilcileri, “Çünkü kâinat onun duası hürmetine yaratılmış cennet ve cehennem onun tebliğ ve vazifesinin meyveleri olarak insanlara sunulacaktır. Resulü Ekrem’in (A.S.) ismini alan çocuklar merhametli, şefkatli ve Ali bir nesil olarak vatanına milletine dinine sahip olarak yetişeceği bilinci ile 
kaymakamımızı bu hayırlı hizmetinden dolayı tebrik eder, Bitlis Memur Sen ailesi olarak yanında olduğumuzu belirtmek isteriz” dediler. (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir