• DOLAR 32.575
  • EURO 35.017
  • ALTIN 2430.659
  • ...
Lahey Kutlu Doğum`a Hazır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HOLLANDA - Den Haag (Lahey) kentinde bulunan Hicret Camii`nin 12 Mayıs Pazar günü düzenleyeceği Kutlu Doğum etkinliği için geri sayım başladı.
 
Avrupa’da açık alanda yapılacak ilk Kutlu Doğum etkinliği niteliğini taşıyan program için, Hicret Camii yetkilileri etkinlikle ilgili son hazırlıklılarını yaptıklarını açıkladı.
 
Konuyla ilgili açıklama yapan Hicret Camii Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Özkan, 8 haftadan bu yana sürdürdükleri çalışmalarda sona geldiklerini söyledi.
 
“Her kapıyı çaldık”
Etkinlik için 500 afiş astıklarını, evlere, iş yerlerine ve camilere de 30 bin el ilanı dağıttıklarını söyleyen Özkan,  "200 cami, dernek ve 25 konsolosluğa resmi davette bulunduk.  Ayrıca tüm cami üye ve gönüllülerimize de mesaj göndererek haber verdik" dedi.
 
“Avrupa’da bir ilk”
Avrupa’da böyle bir etkinliğin açık bir alanda ilk defa yapıldığını ve bunun heyecanını taşıdıklarını belirten Özkan, "Alnımızın akıyla bu güzel etkinliği gerçekleştirmek istiyoruz. Dileğimiz etkinliğe katılan herkesin memnun ayrılmasıdır" ifadelerini kullandı.   (Abdurrahman Ekinci - İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir