• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
2013 AÖF Sınav Soruları ve Cevapları Burada!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
4-5 Mayıs 2013 tarihli Açıköğretim Fakültesi (AÖF ) Bahar Dönemi Ara Sınavı`nın yayınlandığı açıklandı. 2013 AÖF soru ve cevaplarını görmek isteyen öğrenciler, AÖF`ün sitesine TC kimlik numarası ile girerek soru ve cevaplara ulaşabiliyor.

AÖF SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

Açıköğretim öğrencileri, TC kimlik numarasıyla oturum açarak “Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebiliyorlar.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. AÖF sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

AÖF güze dönemi vize sınavlarının sonuçlarının geç açıklanması AÖF öğrencilerini tedirgin etmiş ve bu duruma tepki göstermişlerdi. 4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan AÖF vize sınavlarının sonuçlarının en geç Haziran ayının ilk haftasına kadar açıklanması gerekiyor. Çünkü AÖF öğrencileri Haziran ayının ortalarında AÖF final sınavlarında ter dökecekler. AÖF öğrencilerinin büyük tepkisini çeken bütünleme sınavlarının kaldırılma kararından geri adım atılmadığı için AÖF öğrencilerinin bütünleme sınavı hakkı bulunmuyor.

AÖF Not Ortalaması Sayfası

Dönem notu ve genel not ortalaması AÖF tarafından yayınlandı.

AÖF dönem notu ve genel not ortalamaları da yayınlandı. Öğrenciler bu sonuçlara bakarak, CD, DC, DD notu aldıkları derslerinden geçip geçmediklerini öğrenebilecekler. Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması gerekiyor...

 


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir