• DOLAR 32.544
  • EURO 34.819
  • ALTIN 2432.285
  • ...
Kuyumcudan 500 bin liralık altın çalan şüphelilerden biri yakalandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Şahinbey ilçesi Barak Mahallesi’nde dün bir kuyumcu dükkanına yüzlerini kar maskesi ile gizleyen ve ellerinde silah bulunan 2 kişi kuyumcunun önüne otomobille gelmişti.

Kuyumcunun vitrin camını silah kabzasıyla kıran şüpheliler, vitrindeki yaklaşık 500 bin lira değerindeki yarım kilo altını alıp otomobile binerek kaçmıştı.

 

Camın kırılmasıyla büyük bir şok yaşayan kuyumcu Alican Bulut, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmiş, ihbar üzerine bölgeye gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri kuyumcu dükkanında inceleme yapmıştı.

Olayın ardından polis ekipleri hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatmıştı. Çalışma kapsamında polis ekipleri kuyumcudaki güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelilerin İsmail E. ile ağabeyi Mehmet E. olduğunu belirledi.

Plakası sökülen otomobil ile kaçtıkları tespit edilen 2 kardeşten İsmail E. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

İsmail E. emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilirken, diğer şüpheliyi yakalamak için ise çalışmalar sürüyor.

Öte yandan, kuyumcunun güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan görüntülerde, 2 kardeşin tabanca kabzası ile kuyumcu dükkanının vitrin camını kırıp 500 bin liralık altını çaldığı, iş yeri sahibi Alican Bulut'un da tabancasını çıkarıp soyguncunun peşinden koştuğu görüldü. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir