• DOLAR 32.56
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2424.157
  • ...
Batman Umut Kervanı Regaib Kandili dolayısıyla yüzlerce aileye gıda yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Umut Kervanı Başkanı Salih Güzel, yaptığı açıklamada, Umut Kervanı olarak mübarek üç aylar ve Regaib Kandili hürmetine Batman merkez ve ilçelerinde bulunan ihtiyaç sahibi 400 aileye gıda kolisi yardımında bulunduklarını söyledi.

Güzel, “Manevi iklimimizin baharı mübarek üç aylara bizleri yeniden ulaştıran Cenab-ı Allah'a hamd olsun. İçerisinde Regaib, Beraat ve Kadir Gecesi gibi mübarek geceleri barındıran manevi değeri yüksek bu mevsim değerlendirildiğinde bizler için büyük bir nimet ve fırsattır.” dedi.

Mübarek aylarda yardımlaşmanın önemine dikkat çeken Güzel, “Bu mübarek aylarda bireysel olarak, ibadet ve tövbelerimizi daha da artırmalı, toplumsal olarak fiili dualarımız olan sadaka ve bağışlarımızla zorda kalmış, yetim, yoksul kardeşlerimize umut elimizi uzatarak sıkıntılarını gidermeye çalışmalıyız. Bu vesileyle, manevi mevsimin ilk mübarek gecesi olan, bu gece idrak edeceğimiz Regaib Gecesinden hakkıyla istifade edip, Rabbimizin bizleri ihsan ve ikramlarına mazhar olabilen kullarından eylemesini niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir