• DOLAR 32.586
  • EURO 35.034
  • ALTIN 2421.655
  • ...
İtalya`da Peygamber Sevgisi `Engel` Tanımıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İTALYA - Peygamber Sevdalıları Platformu Avrupa Koordinatörlüğü tarafından Trieste kentinde düzenleneceği açıklanan ancak belediyenin engelleme girişiminde bulunduğu Kutlu Doğum etkinliği belirlenen yeni salonda yapılacak.

 

Peygamber sevgisine gönül veren üyelerle bir araya gelen Program Koordinatörü Ahmet Güda,``yaşanan tüm bu sıkıntılara rağmen etkinliğimizi Allah`ın izniyle 12 Mayıs 2013 Pazar günü yapacağız. Belediyenin yasakladığı yer elimizden alınır alınmaz bizler hiç bir sıkıntıya kapılmadan, moralimizi bozmadan son sürat özel bir sinema salonu kiraladık`` dedi.

 

Program Koordinatörü Güda,`` Yaşanan olumsuzluklara rağmen programımızda hiç bir değişiklik olmadan aynı gün ve tarihte Trieste kentinde gerçekleştirilecek. Sadece adres ve yer değişikliği olmuştur. Programa gelmek isteyen kardeşlerimiz bizimle irtibata geçebilirler`` diye konuştu.

 

Trieste Belediyesi, gerekli izinlerin alınarak tüm hazırlıkları tamamlanmasına rağmen programa kısa bir süre kalan etkinliğin belirlenen salonda yapılamayacağını bildirmiş ve iptal girişinde bulunmuştu.  (Yunus Can - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir