• DOLAR 32.373
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.43
  • ...
Bu Rezilliğin Duman`ını Kim Attıracak?
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Mehmet Zülfi Tan / haber- yorum

Rezilliği her yerde yapmaya alışmışlar. Kimseden de ses çıkarmıyor. Sanat adı altında gençlere aşıladıkları rezillik diz boyu. Küçük çocukları soyarlar, adına sanat diyorlar. Kadınları soyarlar, adına sanat diyorlar. Çıplak heykeller ve resimler yaparlar adına sanat diyorlar.

Evet birilerinin sanat anlayışı böyle rezil şeyler olabilir. Ama bir müslümanın sanat anlayışı böyle olamaz.
Çünkü bir müslümanın sanat anlayışını Rabbi belirler. Hayatını da Rabbi belirler. Sanat adı altında yapılan Allah`a isyana kalbiyle, diliyle, eliyle, hangisi uygunsa ona göre müdahale eder.

Bir insanın kimliğinde islam yazması ona islami değerleri küçümseme ve hakaret etme yetkisi vermez.

Bir insan, müslüman ise haddini bilmelidir. Aziz islam dinini ve değerlerini pis sanatlarına alet etmemelidir. Siz sanat adı altında bu değerlere saldırırken elbette müslümanlar da dinlerine müslümanlık adına sahip çıkacaklardır. Senin rezil sanatına sahip çıktığın kadar, bir müslüman da dinine sahip çıkamıyorsa o zaman o müslümanlığımıza yazıklar olsun.
Herkesin hür yaşama hakkı vardır. Ama senin hürriyetin benim hürriyetimin sınırına kadardır. Bakıyoruz da bazıları sanat putuna sarılmışlar da ne had biliyorlar ne de ar.

Ey rezil sanatçıları! Sizin rezil dumanınız şimdiden insanları rahatsız etmeye başladı. İnsanlar sizin rezil müziklerinizi istemiyor. Siz de daha fazla kendinizi rezil etmeden bu konserden vazgeçin.

Peygamberler ve sahabeler şehri olan Diyarbakırın temiz havasını bozmayın. Daha yeni yeni sönmekte olan kin ve nefret ateşini tekrar dumanını tüttürmeyin. İnsanlar rasında fitne ve fesada yol açmayın.

Çıkın tüm müslümanlardan rezil parçadan dolayı özür dileyin.

Yoksa müslümanlar bu rezilliğin dumanını attırırlar!

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir