• DOLAR 32.347
  • EURO 35.103
  • ALTIN 2321.8
  • ...
Şanlıurfa'dan işgal rejiminin sözde Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye gelecek olmasına tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Basın açıklamasını AGD Şanlıurfa Şube Sekreteri Ömer Demir okudu.

İslam aleminin dünya genelinde büyük acılar çektiğini belirterek basın açıklamasına başlayan Demir, "Zulmün ve terörün tüm yüzlerini gördüğümüz zamanlardan geçmekteyiz.İslam alemi ve mazlum tüm coğrafya her gün ağır bedeller ödemeye ve acılar çekmeye devam ediyor. Yönümüzü nere dönsek bir yakarış, bir feryat yüreklerimizi sızlatıyor. Ve atılması gereken adımlar ne kadar gecikse vebali bir o kadar büyüyor. Haremimiz olan Mescid-i Aksa her gün terörist israilliler tarafından basılıyor, müslümanların izzetleri çinenmeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"Herzog'un Türkiye'ye gelecek olması Türkiye müslümanları için ancak bir utanç sebebidir"

Terörist israilin başı Herzog'un Türkiye'ye gelecek olmasının Türkiye müslümanları için ancak bir utanç sebebi olduğunu ifade eden Demir, "Terörist israilin işgalleri sebebiyle müslüman yurdu her gün kan ağlıyor. Yıllardır süregelen zulümler devam ederken, terörist israilin başı Yitrak Herzog'un Türkiye'ye gelecek olması Türkiye müslümanları için ancak bir utanç sebebidir. Müslüman milletimizin yüzyıllardır İslam alemine öncülük ve önderlik yapmışken böyle bir utançla karşı karşıya kalması, şerefli tarihimize kara bir leke olarak sürülecektir." şeklinde ifade etti.

 

"Yitrak, çözümlerin değil terör faaliyelerinin öncülerindendir"

Yitrak'ın iki devletli sözde çözüm önerileri ile tanındığını belirten Demir, " Yıllar önce Şimon Perez'in Millet Meclisimizde yaptığı konuşmanın hala sızısı yüreklerimizde iken, Yitrak Herzog'un Türkiye'ye nasıl bir teklif veya tehditle geleceği ise bizleri endişelendirmektedir. İki devletli çözüm önerileri ile gündeme gelen Yitrak, çözümlerin değil terör faaliyelerinin öncülerindendir. Müslümanların hangi sorununa çözüm bulmuştur, Mescidimize yapılan hangi saldırıyı önlemiştir. Tek yaptıkları ellerindeki sermaye ve medya gücü ile müslümanları sıkıştırmatır." dedi.

"Müslüman halkların Filistin davasına gerekli önemi vermemesi ise ayrı bir vakadır"

Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gerekirken onlara işbirliği için yarıştığını belirten Demir, " Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır. Görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. Müslüman liderlerin teröristlere tepki vermesi gereken yerde işbirliği için yarıştığını üzülerek görmekteyiz. 'Allah'tan korkun, Allah'tan korkun, Allah’a güvenin, ahiretinizi düşünün.' Aynı şekilde müslüman halkların Filistin davasına gerekli önemi vermemesi ise ayrı bir vakadır. Filistin davası için gayret göstermek imanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir."

Demir, basın açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:

"Elbet bir gün toprak olacağız, tek gayemiz Allah'ın rızadır. Haysiyetimizle yaşayalım ki, şerefli bir ölüm bizi bulsun. Allah’ın laneti zalimlerin üzerine olsun, Allah’ın laneti tüm işbirlikçilerin üzerine olsun, Allah’ın laneti İslam alemi arasında nifak saçanların üzerine olsun. Zafer İslam'ındır. Zafer Allah'ındır. Allah’ın yardımı ise mücahitlerledir."  (İLKHA) 









Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir