• DOLAR 32.548
  • EURO 34.917
  • ALTIN 2438.136
  • ...
Benzin Dolu Bidonla Kendini Ateşe Verdi yanarak öldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ANTALYA -Özgürlük Mahallesi Gözü m Apartmanı`nın birinci katında patlamanın ardından yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını yarım saatlik çalışmanın ardından söndürdü.


Üst katların balkonlarına da zarar veren yangının ardından olay yerinde soğutma çalışmaları yapan itfaiye ekipleri, halının üzerinde uzanır halde erkek cesediyle karşılaştı. Yapılan incelemede cesedin, Organize Sanayi Bölgesi`ndeki bir PVC fabrikasında çalışan Hakkı Kumral`a (30) ait olduğu tespit edildi.


Kumral`ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Morguna götürüldü. Bu sırada olay yerine gelen Kumral`ın 4 aylık hamile eşi Arzu Kumral, baygınlık geçirdi. Bir pazarlama firmasında çalıştığı belirtilen Arzu Kumral, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Öte yandan, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ile Terö rle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin incelemesinin ardından, patlamanın benzin dolu bir bidonun ateşe verilmesiyle meydana geldiği tespit edildi.


Görgü tanıkları, patlamadan yaklaşık yarım saat önce Hakkı Kumral`ın elinde mavi ve büyük bir bidonla eve girdiğini söyledi. Evin dış kapısı ve oda kapılarının içeriden kilitlendiğini tespit eden polis ekipleri, Kumral`ın intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duruyor.

AA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir