• DOLAR 32.319
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2292.817
  • ...
Batman Valiliğinden akaryakıt istasyonundaki cinayetle ilgili açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Açıklamada, Siirt-Batman karayolu üzerinde bulunan petrol istasyonundaki cinayet ve yağma olayının 24 Ocak günü saat 03.30 sıralarında meydana geldiği belirtildi.

 

Batman İl Jandarma Komutanlığınca oluşturulan özel ekip tarafından yapılan çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştirenlerin 3 kişi olduğu bildirilen açıklamada, 15 yaşındaki Ahmet Eren isimli şahsa ateş eden şüphelinin kırmızı kapüşonlu mont giydiği ve yüzünde maske olduğu tespit edildiği ifade edildi.

Konu ile ilgili bölgede kırmızı kapüşonlu mont kullanan şahısların yapılan araştırması sonucu daha önceden hırsızlık, taksirle ölüme neden olma gibi suçlardan sabıkası olan S.D. isimli şahsın şüpheli olabileceği değerlendirilerek evinde yapılan aramada kırmızı bir mont ile ruhsatsız bir tabanca ele geçirildiği kaydedildi.

Ele geçen kırmızı montun kapüşonsuz olması ve evde tabanca bulundurulmasının kolluk kuvvetlerini aldatma maksatlı olduğu değerlendirildiği ve detaylı yapılan arama neticesinde şüphelinin evinin bahçesinde gizlenmiş şekilde halıya sarılmış olarak olayda kullanıldığı değerlendirilen kırmızı kapüşonlu mont ve bir çift ayakkabı ele geçirildiği belirtildi.

Devam eden çalışmalarda olayı S.D isimli şahıs ile birlikte gerçekleştiren N.K. ve M.S.K. isimli şahısların 25 Ocak günü yapılan operasyonla yakalandığı bildirilen açıklamada, ayrıca şüpheli şahısların olay yerinden çaldığı bir kalaşnikof silah, olay günü maktule ateş edilen bir ruhsatsız tabanca, bir pala ve şüphelilerin mağdurları bağlamak için kullandığı koli bandı arazide iki ayrı noktada gizlenmiş bir şekilde bulunduğu aktarıldı.

Batman Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen S.D, N.K. ve M.S.K. isimli şahısların çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Batman Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildiği ifade edildi.(İLKHA)











Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir