• DOLAR 32.598
  • EURO 34.785
  • ALTIN 2404.927
  • ...
Adıyaman’da pitbull cinsi köpek başka bir köpeği boğarak öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun.  Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Pitbull cinsi köpeğin saldırı anındaki güvenlik kamerası görüntülerini paylaşan Turanlı, oraya giden şahısların art niyeti sonucu bu tür bir olayın gerçekleştiğini belirtti.

Tuarnlı konuya dair yaptığı açıklamada, “Son günlerde sanal medyada paylaşılan ve Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’mizde yaşanan pitbull saldırısının güvenlik kamerası görüntülerini basın mensubu arkadaşlarımız paylaştık. Personelimiz hayvan ambulansı ile Kahta kent merkezine yem almaya gittiği esnada hayvan bakım evinin önüne araçlarıyla gelen iki kişi barınağa bıraktıkları Alman kurdu cinsi köpeklerini yanlarına çağırıyor. Alman kurdu cinsi köpek ile birlikte bakım evindeki diğer köpekler de şahıslara doğru ilerliyor. Diğer köpeklerdeki hareket ile birlikte kafeste bulunan pitbull cinsi köpek kafesin tellerini eğerek kurtuluyor. Şahıslara doğru koşan köpek orada bulunan başka bir köpeği boğarak öldürüyor.” dedi.

Hayvan barınağına gelen şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Turanlı, “Bu şahısların köpekleri kışkırttığı ve pitbullun saldırmasından sonra görüntü kaydının yaptıkları ve çekim yapmadan önce arabaya girdikleri, Arabaya girdikten sonra hayvanı kızıştırdıkları, hayvan saldırmaya başladığı andan itibaren ise arabadan çıkıp kamera kaydı yaptıkları anlaşılıyor. Hiçbir şekilde müdahale yok. Bu vatandaşın oraya tamamen art niyetli gittiği hayvanını da art niyetle bırakıp kamuoyunda bir sansasyon yapmak için çalıştığı aşikar bir şekilde kamera kayıtlarında gözükmektedir. Bu şahıslarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacağız.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

 



Haberin Videosunu İzlemek İçin Tıklayınız

Bu haberler de ilginizi çekebilir