• DOLAR 32.393
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2326.28
  • ...
Adıyaman Belediyesi, çökme tehlikesi bulunan evin damında biriken karı temizledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adıyaman'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle evleri yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Pulat ailesine Adıyaman Belediyesi yardım etti.

Yeşilyurt Mahallesi 21151 numaralı sokakta, iki çocuğu ve engelli anne babasıyla birlikte yaşayan Zahide Pulat isimli vatandaş, Adıyaman Belediyesi'ne yaptığı başvuruda, çatıda biriken kardan dolayı evlerinin yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu belirterek, destek istedi.

 

Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan belediye yetkilileri, "İlimizde bir haftayı aşkın süredir etkili olan yoğun kar yağışından dolayı yoğun bir şekilde çalışan ekiplerimiz, bir yandan da gelen yardım çağrılarına kulak vererek, vatandaşlarımızın sorunlarını gidermeye çalışıyor. Bunlardan sonuncusu Pulat ailesi için gerçekleştirildi. Yeşilyurt Mahallesi'nde iki çocuğu ve engelli anne babası ile yaşayan Zahide Pulat isimli vatandaşımızın talebi üzerine eve giden ekiplerimiz, çökme tehlikesi bulunan evin çatısındaki karı temizleyip, gerekli işlemleri gerçekleştirdi.” ifadelerinim kullandı. (İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir