• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
"Amaç HDP kamburundan kurtulmak!"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti'li Bekir Bozdağ’dan  3. İttifak yorumu: “Millet İttifakı kurduruyor, amaç HDP kamburundan kurtulmak” dedi.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, "Millet ittifakı, 3'üncü ittifakı kurduruyor. 3'üncü ittifak, Millet İttifakı'nın seçim stratejisinin bir parçasıdır" dedi. AK Parti'li Bekir Bozdağ, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, siyasette 3'üncü ittifak arayışlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bozdağ, " Millet İttifakı, 3'üncü ittifakı kurduruyor. 3'üncü ittifak, Millet İttifakı'nın seçim stratejisinin bir parçasıdır. Esasında Millet İttifakı ile 3'üncü ittifak aynı ittifaktır. Farkları; sadece adları ve amblemleridir." dedi.

3'üncü ittifak, Halkı aldatmaya dönük danışıklı yeni bir siyasi muvazaa olduğunu öne süren Bozdağ sözlerine şöyle devam etti: "Üçüncü ittifak, Türk halkını aldatmaya dönük danışıklı yeni bir siyasi muvazaadır. Muvazaalı siyaset, ikiyüzlü siyasettir ve siyasi ahlaktan yoksundur. Türk halkı; iki yüzlü insanları, ikiyüzlü siyaseti ve iki yüzlü siyasetçileri sevmez ve seçmez."

Bozdağ ayrıca şunları söyledi:

"3'üncü ittifak projesiyle Millet İttifakı'nın hedefleri; giden oyları durdurmak, giden oyların 3'üncü ittifaka gitmesini sağlamak, alamayacakları kimi oyları 3'üncü ittifakta toplamak, HDP ile fiili ittifak kamburundan kurtulmak, seçimi ikinci tura bıraktırmak olabilir mi?"

Bu haberler de ilginizi çekebilir