• DOLAR 32.339
  • EURO 35.183
  • ALTIN 2244.762
  • ...
İmamoğlu'ndan skandal açıklama! Özrü kabahatinden büyük!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Pazartesi günü İstanbul kar yağışının etkisi altına girdi. İBB'nin zamanında önlem almaması ve koordinasyon eksikliğiyle birlikte bu durum adeta bir çileye dönüştü. İstanbulluların bu ihmalkarlıklardan dolayı yollarda mahsur kaldığı saatlerde ise İBB Başkanı İmamoğlu'nun balık restoranında saatlerce vakit geçirmesi büyük tepkilere yol açtı.

ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK!

İstanbul'un olağanüstü bir afet durumuyla karşı karşıya kalma anlarında belediye başkanının balık restoranında keyif yapmasını normal bir olaymış gibi lanse etmeye kalkan İmamoğlu, bu skandalı şu sözlerle savundu:

'YEDİĞİM YEMEK KARLA MÜCADELE KADAR ÖNEMLİ'

'Tepkiler beni ilgilendirmiyor. Gizli bir yemek değildi. Yemeğin gündeme taşınmasını şaşkınlıkla takip ettim. Büyükelçiyle yemek yemem karla mücadele kadar önemli'

Karla mücadele kadar başka ülkelerin büyükelçileri ile ilişki kurmak da benim görevimdir. 23 yıldır müdavimi olduğum bir mekana gittik. Yemeğin gündem olmasını şaşkınlıkla izliyorum. Belediye başkanının 2 saat başka yere gitmesi normal.

Gün boyu hem burada hem sahada yaptığım çalışmalar sonunda bir vakit ayırıp oraya gidip bu resmi buluşmayı eşlerimizle birlikte yaptık. Ülkemizi konuştuk.​

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir