• DOLAR 32.547
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2425.542
  • ...
Soylu ve Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a ilişkin açıklama geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Haber Merkezi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki kar yağışı ile ilgili açıklama yaptılar. Bakanlar yaptıkları açıklamada çalışmaların devam ettiğini bu sebepten dolayı köprüleri ve E-5'i kullanmamaları konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundular.

Bakan Soylu:

"Bu güzergahları kullanmayın''

Vatandaşa çağrımız şudur; mümkün olduğunca özel araçlarıyla yola çıkmasınlar. İkincisi de buraya doğru bir geliş özel araçlara verilecek. Ağır araç ve ticari araçlarla ilgili yarın sabahı görmeliyiz. Aynı zamanda köprüden geçişlerle ilgili de Hasdal'a geçiş olacak, oradan da E-5'e verilmiş olacak. Yine mümkün olduğunca vatandaşlarımızın bu güzergahları da kullanmamalarını da tavsiye ediyoruz. Uzun zamandır böyle bir soğuk ve kar yağışı ile karşı karşıya kalmamıştık. Perşembeye kadar tedbirlerimizi gerçekleştireceğiz ama vatandaşlarımızdan da mümkün olduğunca bu arterleri kullanmamalarını, kar yağışı geçene kadar da tedbirli ve temkinli olmalarını tavsiye ediyoruz.

Bakan Karaismailoğlu:

''Ağır vasıtalar için biraz daha bekleyeceğiz''

11 bin vatandaşımız mücadeleyi verdi. süreç sıkıntılı geçti. Mahmutbey terk edilmiş araçlar nedeniyle zorluklar yaşandı. kısmen de olsa trafik işliyor. terk edilmiş araçların kaldırılma süreci devam ediyor. köprülerden 13.00 itibarıyla geçişe izin verilecek ağır vasıtalar için biraz daha bekleyeceğiz. Hasdal için biraz daha bekleyeceğiz.

Marmaray yarın da ücretsiz olarak devam edecek. Bu sürecin de üstesinden geleceğiz.

Bu haberler de ilginizi çekebilir