• DOLAR 32.564
  • EURO 34.87
  • ALTIN 2430.434
  • ...
Çanakkale'de feribot seferleri yapılamayacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çanakkale Boğazı ile Adalar hatlarında ulaşımı sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, bugün gerçekleştirilmesi planlanan bazı seferlerin iptal edildiği bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çanakkale-Kilitbahir hattında, seferlerimiz Çanakkale'den Kilitbahir'e çift saatlerde, Kilitbahir'den Çanakkale'ye tek saatlerde yapılmaktadır.

Çanakkale-Eceabat hattında, seferlerimiz Çanakkale'den Eceabat'a tek saatlerde, Eceabat'tan Çanakkale'ye ise çift saatlerde yapılmaktadır.

Bir süredir etkili olan ve yer yer etkisini artıran fırtınalı hava ve kar yağışı nedeniyle araç trafiğinin minimuma indirilmesi için bir takım tedbirler söz konusudur. Bugün Güney Marmara Adalar Hattı'nda sabah Avşa kalkışlı saat 06.00, Erdek kalkışlı saat 11.00 seferlerimiz iptal edilmiştir. Diğer seferlerimiz gün içerisinde netlik kazanacaktır.

Kabatepe-Gökçeada hattında sefer saatlerinde değişiklikler söz konusudur. Gökçeada'dan saat 09.00, 13.00 ve 17.00'de, Kabatepe'den ise saat 11.00, 15.00 ve 19.00'da seferler yapılacaktır.

Geyikli Bozcaada hattında, gün içerisindeki tüm seferler yapılamayacak olup akşam saatlerinde fırtınanın etkisini azaltmasıyla Bozcaada’dan saat 21.00'de, Geyikli’den ise saat 22.00'de seferler yapılacaktır.

Sayın Yolcularımız; önümüzdeki birkaç gün bölgemiz fırtınalı ve yağışlı havanın etkisi altında olacaktır. Ani hava değişimleri söz konusudur. Sefer saatlerimizde değişiklikler ve aksamalar yaşanabilmektedir. Anlık sefer bilgilerine bu bölümden, Gestaş Mobil Uygulama ve Telegram hesapları üzerinden ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Boğaz hatlarında (Gelibolu-Lapseki, Çanakkale-Eceabat, Çanakkale-Kilitbahir) yoğunluk olması durumlarında seferler saatsiz olarak yapılmaktadır." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir