• DOLAR 32.6
  • EURO 34.761
  • ALTIN 2496.77
  • ...
1950 yılından beri görülen en yoğun kar yağışı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yoğun kar yağışı nedeniyle hayatın durma noktasına geldiği Bolu'da Vali Ahmet Ümit, 1950 yılından beri en yoğun kar yağışı ile karşı karşıya olduklarını aktardı.

TEM Otoyolu Düzce-Bolu geçişinde yaşanan yoğun tipi sebebiyle yaklaşık 17 kilometrelik araç kuyruğu oluştuğunu hatırlatan Vali Ümit, "Çok ciddi bir kar yoğunluğu var tüm yol güzergahlarında. Sadece otoyol için değil. Yoğun kar yağışı bugün de devam edecek" dedi. Etkisini gösteren kar yağışı sonrasında TEM Otoyolu Düzce-Bolu geçişinde yaşanan yoğun tipi sebebiyle yaklaşık 17 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Gece saatlerinde çoğu sürücü kontak kapatırken, bölgede yolu açmak için çalışmalar sürüyor. İstanbul, Kocaeli ve Ankara'dan da TEM otoyoluna girişlere izin verilmiyor.

Bolu’ya girişler kapatıldı!

Yolun ulaşıma güvenli hale gelmesinin ardından tekrar trafiğe açılacağını aktaran Vali Ümit, "Olaya can ve mal güvenliği açısından bakıyoruz. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği her şeyin ötesinde. Aşırı kar yağışı, buzlanma tipi ve bir taraftan kar açma, yol açma çalışmaları, buz çözme çalışmaları sebebiyle Bolu'nun bütün girişlerinde geçici olarak trafik şimdilik durdurulmuş vaziyette. İstanbul, Ankara ve diğer tüm istikametler şu anda trafiğe kapalı. Diğer illerin Valilikleri ile de görüştük. Bu kapsamda Bolu iline girişleri kapatmış vaziyetteyiz. Yol açma çalışmalarımız sürüyor. Yol güvenli hale geldiğinde tekrar trafik elbette açılacaktır" dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir