• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin’de güvenlik toplantısına katıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, havalimanında Mardin Valisi Mahmut Demirtaş ve il protokolü üyeleri tarafından karşılandı.

Bakan Süleyman Soylu’ya Ankara’dan Mardin’e gelişinde İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ve Mardin Milletvekili Cengiz Demirkaya eşlik etti.

Bakan Süleyman Soylu, daha sonra bir otelde düzenlenen İl Güvenlik Toplantısı’na iştirak etti.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda kaçakçılık, uyuşturucuyla mücadele, göç, asayiş ve Covid-19 konuları ele alındı.

Bakan Süleyman Soylu’nun Başkanlığında düzenlenen toplantıya; İçişleri Bakan Yardımcıları Mehmet Ersoy, Muhterem İnce, Vali Mahmut Demirtaş, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Fuat Güney, 70. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhan Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, vali yardımcıları, İçişleri Bakanlığına bağlı kurum ve kuruluşların temsilcileri ile kaymakamlar katıldı.

Mardin programı kapsamında Nusaybin ilçesine geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon ve sağlıklaştırma çalışmaları yapılan tarihi Çarşı’da faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu, taleplerini dinledi.

Daha sonra Midyat ilçesine geçen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve beraberindeki heyet, Jandarma Komando Tabur Komutanlığını ziyaret etti.

Askeri mangayı selamlayan Bakan Süleyman Soylu, Komutanlık şeref defterini imzaladıktan sonra askeri yetkilerle bir süre görüşüp yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İlçedeki incelemeleri kapsamında polis evine dönüştürme çalışmalarının sürdüğü eski ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunarak son durum hakkında bilgiler aldı.

Son ziyaretini Midyat Belediyesine yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, burada Belediye Başkanı Veysi Şahin ve personeller tarafından karşılandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Belediye Başkanı Şahin’den yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili brifing almasının ardından programını tamamlayarak ilimizden ayrıldı. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir