• DOLAR 32.386
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2326.429
  • ...
Gaziantep Valiliği “Yaşlı adamın donarak öldüğü” iddiasını yalanladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, bazı internet haber sitelerinde ve sosyal medyada Gaziantep’te bir mahallede ikamet eden M.C.K’nin donarak öldüğüne dair iddialara yer verildiği ifade edildi.

İddialara dair inceleme yapıldığı belirtilen açıklamada, “22.01.2022 tarihi saat 14.45’te 112 acil Çağrı Merkezimize, ikametinde yalnız yaşayan ve kısa bir süreden beri kendisinden haber alınamayan bir vatandaş olduğu ihbar edilmiştir. 112 ekiplerimiz hızlı bir şekilde ihbara konu  olan kişinin yaşadığı ikamet adresine intikal etmiştir. Adreste yapılan incelemede 1944 doğumlu, 78 yaşındaki M.C.K. isimli bir vatandaşın ölüm olayının gerçekleştiği, 112 ekipleri tarafından kayıtlara ‘Yaşlılığa bağlı normal ölüm’ şeklinde geçtiği, polis kayıtlarına göre de bahse konu kişinin daha önceden kalp rahatsızlığının bulunduğu anlaşılmıştır.” denildi.

Haberde iddia edildiği gibi bir donma olayının olmadığı belirtilen açıklamada, “Bahse konu kişinin yaşadığı yerin doğalgazlı olduğu, ikametin mevcut ısı durumu sebebi ile böyle bir olayın gerçekleşmesinin mümkün olmayacağı da ilk müdahalede bulunan 112 ekiplerince  müşahede edilmiştir. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir