• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Travesti fuhşuna mahalle tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İZMİR - Karabağlar ilçesi Osman Aksüner Mahallesi sakinleri mahallelerinde fuhuş yapıldığını iddia ettiler. Cuma namazı çıkışı toplanan mahalleli ve esnaf, yıllardır mahallelerinde yaşanan bu olayları protesto etmek amacıyla basın açıklaması yaptı.

Grup adına konuşan mahalle sakinlerinden Fethullah Öznur, yıllardan beridir travestilerin mahallelerini mesken edindiklerini dile getirerek, konuyla ilgili birçok merciye başvurduklarını ama herhangi bir sonuç alınamadığını söyledi. Kendisinin birçok kez yaşanan bu ahlaksız olaylara şahit olduğunu belirten Öznur, bir Müslüman olarak vicdanının bunları kabul etmediğini ve bundan dolayı bu kişileri polise şikayet ettiğini ifade etti.

Başta emniyet ve savcılık olmak üzere birçok resmi kuruma dilekçeler yazdıklarını söyleyen Öznur, olayın üzerine gidilmemesinden yakındı. Bu kişiler hakkında dava açtıklarını belirten Öznur, mahkeme hakiminin Avrupa Birliği uyum yasalarını gerekçe göstererek bir şey yapamayacağını söylediğini iddia etti.

Mahalle sakinlerinden Mustafa Kandemir ise; bu tür ahlaksız kişilerin mahallelerinden gitmesi için 200 imza topladıklarını belirtti. Allah`ın evi olan camiinin yanında bu işin yapıldığını dile getiren Mustafa Kandemir, devlet yetkililerinin bu ahlaksız işi yapanları cezalandırmasını istedi.

Öte yandan araba tamircisi olan bir esnaf da hemen karşıda eski parayla trilyonluk olan bir esnafın, sırf bu fuhuştan dolayı mekanını ucuza satıp buradan gittiğini söyledi. (Yunus Şani, İlyas Yıldız - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir