• DOLAR 32.587
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2508.534
  • ...
Karne gününde birçok ilde okullar tatil edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye 'de bazı şehirlerde etkisi devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle okullar yarın da tatil edildi.

Şırnak

Şırnak Valliği: "Şırnak İlimiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle 21.01.2022 Cuma günü eğitim öğretime (1) gün ara verilmesi uygun görülmüş ve okullar tatil edilmiştir. Tatil edilen okullarımız, eğitim öğretim faaliyetlerini uzaktan erişim yoluyla yapacaktır. Kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ve kronik hastalığı olan personelimiz izinli sayılacaktır."

Malatya

Malatya Valiliği: "İlimiz genelinde olumsuz hava koşullarının devam etmesine bağlı olarak, karayolları ve mahalle yollarında tipi ve buzlanmadan dolayı ulaşımda sorunlar yaşanması sebebiyle,  öğrencilerimizin ve eğitim personelinin sağlık ve güvenliğinin korunması amacıyla; Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarındaki  eğitim faaliyetlerinin 21 Ocak 2022 Cuma günü (1) bir gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir.  Ayrıca kamu kurum ve kuruluşları çalışanlarından; hamile, engelli, diyaliz hastaları ile kalp ve böbrek yetmezliği, kanser vb. kronik ağır hastalığı olan memur ve diğer kamu görevlileri 21 Ocak 2022 Cuma günü 1 (bir) gün süre ile idari izinli sayılacaklardır."

Şanlıurfa

Şanlıurfa Valiliği: "İlimiz genelinde, yoğun kar yağışı neticesinde yollarda oluşan buzlanmaya bağlı olarak ulaşımda yaşanabilecek sorunlar sebebiyle, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi/özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer resmi/özel kurum kuruluşlarına ait kreş, gündüz bakımevleri ve okul öncesi eğitim kurumlarında 20/01/2022 Perşembe günü eğitim öğretime ara verilmiştir.  Ayrıca; kamu kurum ve kuruluşlarındaki engelli veya hamile kamu görevlileri de 20/01/2022 Perşembe günü idari izinli sayılacaktır."

Adıyaman

Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğü: "Yoğun kar yağışına bağlı olarak yollarda oluşan buzlanmanın devam etmesi ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak İlimiz genelinde MEB'e bağlı Özel Eğitim Okulları ve Özel Rehabilitasyon Merkezlerinde de eğitime 21 Ocak Cuma günü ara verilmiştir."

Hakkâri

Hakkari Milli Eğitim Müdürlüğü: "Olumsuz hava koşulları nedeniyle, Valiliğimiz kararıyla, ilimiz genelinde 21 Ocak 2022 Cuma günü TAŞIMALI eğitime (1) gün süreyle ara verilmiştir."

Van

Van Valisi Mehmet Emin Bilmez: "Olumsuz hava şartları nedeniyle 21.01.2022 Cuma günü ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli eğitim öğretim 1 (bir) gün daha tatil edilmiştir. Engelli ve hamile kamu personeli idari izinlidir. İlçe merkezlerinde bulunan okullarda isteyen öğrencilerimiz karnelerini alabilirler."

Rize

Rize Valiliği: "İlimizde devam etmekte olan yoğun kar yağışı ve buna bağlı riskler nedeniyle; ilimiz genelindeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi, özel örgü ve yaygın eğitim kurumlarının tüm kademelerinde, özel öğretim kurslarında, çeşitli kurslarda ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim-öğretime verilen aranın bir gün (cuma) süre ile uzatılmasına, ayrıca hamile ve engelli kamu personellerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir. Okullarımızda zorunlu karne töreni yapılmayacak. Ancak kendi isteği ile karnesini okullarından almak isteyen öğrencilerimiz için okullarımız açık bulundurulacak okul idarecileri, öğretmenler ve diğer eğitim çalışanları okullarında bulunacaktır."

Elazığ

Elazığ Valiliği: "İlimizde olumsuz hava şartları ve artan don ve buzlanma riski nedeniyle, 21 Ocak 2022 Cuma günü il genelinde resmi ve özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli engelli ve hamile personelin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir."

Artvin

Artvin Valiliği: "Olumsuz hava şartları ve buna bağlı risklerin devam etmesi nedeniyle ilimiz genelinde eğitim öğretime verilen ara 21.01.2022 Cuma günü ( 1 gün ) daha uzatılmıştır. Yaygın Eğitim ve Özel Öğretim kurumlarında eğitim öğretim devam edecektir. Ayrıca bu tarihte engelli ve hamile kamu çalışanlarımız idari izinli sayılacaktır."

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Valiliği: "Devam eden olumsuz kış koşulları nedeniyle 21 Ocak 2022 Cuma günü Milli Eğitim Bakanlığına bağlı il merkezi ve ilçelerimizde özel ve resmi okullarda, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında görevli personelden hamile ve engelli kamu görevlileri Cuma günü bir gün süre ile idari izinli sayılacaktır." (İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir