• DOLAR 32.328
  • EURO 35.152
  • ALTIN 2299.933
  • ...
SON DAKİKA
Malatya Valisi Baruş'tan "zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" uyarısı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kentte 2 gün boyunca etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle şehirlerarası ve ilçe yollarının bir kısmının trafiğe kapanması üzerine Karayolları 81. Şube Şefliği ekipleri ve belediyelere ait ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Vali Baruş, beraberindeki heyetle birlikte yoğun kar nedeniyle Hekimhan-Sivas yolunun trafiğe kapanmaması için başlatılan yol açma ve temizleme çalışmalarına katıldı.

Hekimhan-Hasan Çelebi yol güzergâhında kar küreme aracına binen Vali Baruş, yolların açık kalması amacıyla çaba gösteren tüm Karayolları ekip personeline teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Hasan Çelebi Mahallesi'nde köy kahvesini ziyaret eden Vali Baruş ve beraberindekiler, burada mahallelinin sorun sıkıntılarını dinledi.

Akabinde Darende-Kayseri yol güzergahında Karahan Tüneli Karayolları Bakım Evini ziyaret eden Vali Baruş ve 81. Şube Şefi Erkan Erkmen, burada yapılan çalışmalar ve yol temizleme faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

81. Şube Şefi Erkan Erkmen, 20 ekipmanlı kamyon, 7 greyder, 6 kepçe, 1 rotatif kar savurma aracı ve 125 personel ile vatandaşların mağdur olmaması için görevlerini ifa ettiklerini belirtti. (İLKHA)











Bu haberler de ilginizi çekebilir