• DOLAR 32.558
  • EURO 35.057
  • ALTIN 2429.766
  • ...
Silopi'ye bir  'Kardeş Okul-Kardeş Aile Projesi' daha
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Kardeş Okul -Kardeş Aile Projesi kapsamında, Ankara Sincan TESED Derneği ile Ankara Sincan bölgesinde bulunan Hayriye Andiçen, Şehit Emrah Yiğit, Arım Balım anaokullarının yöneticileri, Şırnak'ın Silopi ilçesinde bulunan Vatan ilköğretim Okulu, Şehit Teğmen Şenol Kamış Anaokulu ve Babındak köy okulunu ziyaret ederek kardeş okul oldu.
Kardeş okulların öğrencilerinin ailelerine de ziyarette bulunan Ankara heyeti, ziyaret edilen okullarla protokol imzaladı. Okullara yardım yapan Ankara heyeti, öğrencilere de çeşitli hediyeler dağıttı. Ailelerin kendilerini çok güzel karşıladıklarını ifade eden Ankara heyeti, bölge insanının oldukça misafirperver olduklarını dile getirdi.

 

Ankara heyetinden Selçuk Solak, "Kardeş okul ziyaretlerinde öğrenciler çok heyecanlı idiler. Öğretmen ve idarecilerin oldukça organize çalışma azmi ve isteğiyle dolu olduğunu görmek bizler için ilham kaynağı oldu. Yaşanan deneyimler, bilgi paylaşımları sayesinde yapılan kardeş okul gönül köprüsü etkinliğinin amacına ulaştığının bir göstergesi olduğunu düşünüyorum" dedi. (Muhammed Müldür - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir